Laatste nieuws: Gaat Emma Watson ooit nog acteren?

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

De beste maskertjes

Tijdens jouw self care dagje kan een masker natuurlijk niet ontbreken. Er zijn onwijs veel fijne en goede gezichtsmaskers voor allemaal huidproblemen; van oneffenheden en wallen tot een droge huid. Wij hebben voor jou de beste maskertjes op een rijtje gezet!

Dr. Organic Charcoal Gezichtsmasker 

Heb jij last van onzuiverheden op je gezicht en ben je op zoek naar een diepreinigend masker? Dan is dit masker perfect voor jou! De houtskool in het masker heeft een reinigende werkingen zorgt ervoor dat het vuil en de olie worden verwijderd van je huid. Dit zorgt voor minder zichtbare poriën en het geeft je huid een boost! Het masker kost 10 euro en kan je meerdere keren gebruiken. 

Glamglow Clearing Gezichtsmasker 

Wil je er zelfs met een masker glamorous uitzien? GlamGlow it is! Het werkt ook nog eens tegen oneffenheden, grote poriën, mee-eters, vlekjes en onzuiverheden. De formule van het masker zorgt ervoor dat overtollig olie, talg en vuil van je huid verwijderd wordt. Het masker kost 15 euro en je kan er meerdere keren gebruik van maken. 

Nivea Essentials Voedend Honing Masker

Heb je last van een droge huid? Dan is het honing masker van Nivea perfect voor jou. Het masker kalmeert de huid en zorgt ervoor dat de huid weer heerlijk zacht aanvoelt. Een pluspuntje: het ruikt ook nog eens superlekker. Per stuk kost het masker 2,20 euro. 

Sheetmasker Glow van HEMA 

Dit sheetmasker zorgt ervoor dat jouw huid weer gaat stralen. Heb je een drukke week gehad en wil je even ontspannen dan is dit masker daar helemaal geschikt voor. De gember extracten in het masker geven je een prachtige glow en het ontspant ook! Dubble win. Het masker kost 2 euro per stuk.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten